Hem > Personligheter > Elisabeth Massi Fritz

Elisabeth Massi Fritz

Advokat som arbetat med brottsoffer våldtäkts- och hedersbrott

Elisabeth Massi Fritz har mottagit flera utmärkelser för sitt engagemang och mod i samband med sitt arbeta att förändra synen på brottsoffer, våldtäktsmål och hedersrelaterade brott. Andra ämnen hon talar om är jämställdhet, chefskap och karriärfrågor.

Elisabeth Massi Fritz är advokat och har genom sitt arbete bidragit till att förändra synen på brottsofferfrågorna, på våldtäktsmål och hedersrelaterade brott i Sverige. Elisabeth har mottagit flera utmärkelser för sitt arbete, engagemang och mod, bl.a. årets yrkeskvinna 2002 och nu senast årets kvinna 2008. Hennes ämnen är: advokatens arbete, jämställdhet, chefskap, karriär samt hedersmord och andra hedersbrott.

Elisabeth har utländsk bakgrund men är född i Sverige. Hon har läst juridik vid Stockholms universitet och har alltsedan 1989 varit verksam. Hon är känd som brottsofferadvokaten och målsägandebiträdet som företräder klienter som utsatts för allvarliga våldsbrott och hon är den enda advokaten i Sverige som är specialiserad på hedersmord och andra hedersbrott. Hon har en stor erfarenhet av att företräda klienter som kommer från olika länder och har stora kunskaper om olika kulturer, religioner, traditioner och normer. Elisabeth Massi Fritz är ofta
anlitad som föreläsare, debattör, sakkunnig och expertkommentator i olika juridiska frågor och i fall som rör brottsoffer/målsäganden/brottmål.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta