Hem > Personligheter > Elisabet Vinberg Hearn

Elisabet Vinberg Hearn

Arbetar med neurolingvistisk programmering och marknadsföring

Elisabet Vinberg Hearn talar om hur man skapar lönsamma företagskulturer genom att leda och inspirera alla anställda i en organisation. Hon talar även om hur det effektiva ledarskapet bör se ut.

Elisabet Vinberg Hearn har de senaste åren arbetat som vd och konsult för Think Solutions, och har då arbetat med neurolingvistisk programmering (NLP). Förutom sin utbildning inom NLP är Elisabet även certifierad Sports Hypnotist och tidigare marknadsekonom. Hon har tidigare arbetat med marknadsföring av bl.a. Tie Rack och American Express.

Hennes ämnen är hur man skapar lönsamma företagskulturer genom sättet att leda och inspirera människorna i en organisation, att coacha till framgång med NLP för att få bättre resultat, bli en bättre ledare och coach med bevisade tekniker. Andra ämnen är hemligheten bakom vad som gör folk engagerade på jobbet och hur företag kan genomföra förändringar med minimalt motstånd och hög produktivitet. Elisabet talar även om vägen till effektivt ledarskap, hur man skapar "företagsambassadörer" och hur man leder sig själv till framgång och lycka. Allt inriktat på medarbetarnas engagemang, den största mänskliga drivkraften för lönsamhet. För ju mer kan de ta ansvar för just sin del av arbetet, ju större kundlojalitet och därmed lönsamhet uppnås.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta