Hem > Personligheter > Elisabet Höglund

Elisabet Höglund

Välkänd från TV med ekonomisk och politisk rapportering

Elisabet Höglund är även författare, programledare och föreläsare och anlitas även ofta som moderator. Hennes breda erfarenhetsbas gör att hon lika gärna talar om politik som om journalistik.

Elisabet Höglund är ett välkänt ansikte i TV-rutan. Hon har arbetat med ekonomisk och politisk rapportering vid Sveriges Television i decennier, och har därigenom blivit känd och respekterad för sin erfarenhet, sakkunskap och noggrannhet. Elisabet är dessutom författare, programledare och tidningskrönikör. Hon arbetar gärna som moderator, debattledare och konferencier. Tack var sin mångfacetterade bakgrund anlitas hon även ofta som talare och hennes ämnen är då arbetsmarknad, ekonomi, politik, EU-frågor, utrikesfrågor, miljö, klimat, djur och djurskyddsfrågor, brott och straff samt ekonomisk brottslighet.

Som framgår av ovan har Elisabet Höglund en bred erfarenhet, som täcker en lång rad samhällsområden. Hon har en gedigen erfarenhet av att ställa frågor och kräva svar. På grund av hennes mångfacetterade bakgrund kan det också vara intressant att engagera henne som talare och föredragshållare. Det gäller inte minst frågor som rör massmedia, journalistik och politik. Hon är också pedagogisk. Hennes framställningssätt är enkelt, humoristiskt och lättsamt, men ändå strikt faktabaserat.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta