Hem > Personligheter > Denise Rudberg

Denise Rudberg

Flitigt läst författare och bloggare

Denise Rudberg avslöjade Östermalms överklass i sin debutbok, men nu talar hon hellre om kreativitet och om författarskapet som sådant.

Denise Rudberg är en flitigt läst författare både i Sverige och Norge. Hon debuterade med boken "Väninnan" varpå hon raskt hamnade på Expressens löpsedel med texten: "Hon avslöjar Östermalms överklass i sin debutroman". Sedan dess har hon givit ut fler böcker och är nu även en flitig bloggare. Denise talar i sina föreläsningar naturligt nog om kreativitet och om författarskapet. Egentligen ville hon bli bibliotekarie, men i samband med en omtumlande flytt över Atlanten började hon skriva parallellt med sina studier vid New York University. Efter tre års studier flyttade hon tillbaka till Sverige och då med en nyskriven bok som kom ut 2000 och gjorde stor succé.

Möt Denise Rudberg som på ett humoristiskt sätt berättar om sin väg från strulputte till etablerad författare. Hur hon får ihop sitt kreativa och mellan varven mycket introverta författarliv med rollen som småbarnsmamma och hustru? Varifrån kommer hennes idéer? Denise Rudberg berättar också om den mörka och svarta sidan som finns i hennes liv.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta