Hem > Personligheter > Daniel Kaplan

Daniel Kaplan

Framgångsrik entreprenör

Daniel Kaplan är nu VD för Firm Factory Network, en think-tank för entreprenörer. Han är en ledande expert på trender inom Internet och mobila medier.

Daniel Kaplan är en av landets flitigaste och mest framgångsrika entreprenörer med över tio bolag bakom sig, från nätförsäljning av bijouterier och bingo till "Tradera.com", Sveriges ledande auktionstjänst med en miljon medlemmar och över en miljard i omsättning (såldes 2006 till amerikanska Ebay för närmare 400 miljoner kronor).

Daniel Kaplan arbetar idag som vd för Firm Factory Network, en think-tank för entreprenörskap och tjänsteutveckling på internet och mobila medier. Som en av landets ledande experter på nya medier kan han berätta om trender inom internet och mobila tjänster. Han föreläser även bl.a. hur man arbetar med riskkapital, företagssammanslagningar och hur man leder verksamheter i mycket snabb förändring

Han föreläsningar inspirerar och entusiasmerar med egna upplevelser från hans karriär, de bjuder på många hjärtliga skratt men framför allt handfasta råd och metoder för hur man leder företag och projekt i kraftig förändring i samband med expansion, neddragningar och sammanslagningar.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta