Daniel Kaplan

Framgångsrik entreprenör

Daniel Kaplan är nu VD för Firm Factory Network, en think-tank för entreprenörer. Han är en ledande expert på trender inom Internet och mobila medier.

Daniel Kaplan är en av landets flitigaste och mest framgångsrika entreprenörer med över tio bolag bakom sig, från nätförsäljning av bijouterier och bingo till "Tradera.com", Sveriges ledande auktionstjänst med en miljon medlemmar och över en miljard i omsättning (såldes 2006 till amerikanska Ebay för närmare 400 miljoner kronor).

Daniel Kaplan arbetar idag som vd för Firm Factory Network, en think-tank för entreprenörskap och tjänsteutveckling på internet och mobila medier. Som en av landets ledande experter på nya medier kan han berätta om trender inom internet och mobila tjänster. Han föreläser även bl.a. hur man arbetar med riskkapital, företagssammanslagningar och hur man leder verksamheter i mycket snabb förändring

Han föreläsningar inspirerar och entusiasmerar med egna upplevelser från hans karriär, de bjuder på många hjärtliga skratt men framför allt handfasta råd och metoder för hur man leder företag och projekt i kraftig förändring i samband med expansion, neddragningar och sammanslagningar.

Pressbilder

Daniel Kaplan

Företagsledare som föreläser

Omvärld

Organisation

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2