Hem > Personligheter > Daniel Ilic

Daniel Ilic

Creative Director och förläsare som belönats med Guldägg 2010

Daniel Ilic är del av North Kingdom sedan snart fyra år där han arbetar som Creative Director med bas i Stockholm. Han började som copywriter i slutet av 90-talet och har även stor erfarenhet som interaktionsdesigner.

Daniel vann det första Guldägget 2010 i den då nyinstiftade kategorin "Interaktiv Produktion". Han har flera internationella utmärkelser bakom sig. Daniel inbjuds ofta att föreläsa i internationella sammanhang som FiTC, Adobe XL, OFFF, CaT med mera. Han är enormt passionerad och aktiv i utbildningsfrågor för digitala kreatörer. Daniel är en återkommande modulledare och gästföreläsare på Hyper Island, gästföreläsare Hyper Island US, samt Miami AdSchool, Miami. Jurydelegat i Guldägget, norska Gulltaggen, AICP Awards, NewYork Festivals, FiTC, Resumé Månadens Kampanj. I övrigt är han 33 år, radhusgubbe, Volvoförare, och tvåbarnsfar.

"Att stå ensam framför 25 marknadschefer för världens största biltillverkare, i ett gigantiskt konferensrum i Bryssel och sälja en idé, eller befinna sig på stor inspelning i Los Angeles där assistenter hämtar vatten till dig om du är törstig – är inget mot att sitta ute i vildmarken i Västerbotten, kring en lägereld tillsammans med kollegor i trettio minusgrader och utbyta historier. Så jag vill dela med mig av mina erfarenheter från att verka i ett av världens finaste företag där det råder en sann kreativ och innovationsdriven kultur. Men helst vill jag lyssna på de jag möter, mer än att
bara prata."

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta