Christina Bengtsson

Koncentration och Prestation

Christina Bengtsson föreläser om hur man lyckas prestera i skarpt läge, just när det verkligen gäller, och hur man håller ett långsiktigt fokus i en alltmer föränderlig värld.

Christina Bengtsson är föreläsare, skribent och författare till den hyllade boken "Konsten att fokusera – 10,9.

Efter en framgångsrik idrottskarriär såväl civilt som militärt, kan Christina titulera sig världsmästare i precisionsskytte.

Hon är officer, utbildad tekniker på JAS 39 Gripen, har varit chef för Europakontoret, CISM, och var senast anställd vid Försvarshögskolan i Stockholm.

Christina lär ut konkreta råd om hur vi kan ta kommandot över och kontrollera våra tankar, inte bara i avgörande situationer, utan i livet stort. Hon är en av Sveriges absolut främsta experter på fokus, ett behov som i dagens intensiva prestationssamhälle ökar markant.

Vad är fenomenet fokus och koncentration, hur yttrar det sig och vilken påverkan har den på våra prestationer, på våra organisationer och på våra liv? Christina delar med sig av erfarenheter grundade på 25.000 träningstimmar under 15 år, om vinster och förluster och om värdet i att befinna sig i "det kravlösa nuet". Hur lyckas man prestera i skarpt läge, just när det verkligen gäller, och hur håller man långsiktig fokus i en alltmer föränderlig värld?

Christina ger föreläsningar för både större och mindre, exklusiva grupper, såväl i Sverige som utomlands. Välj en kortare föreläsning som inspiration, en längre för djupare förståelse eller en Work Shop för ytterligare konkreta praktiska råd. Innehåll och upplägg diskuteras alltid i samråd med kunden och vad som efterfrågas.

Pressbilder

Liknande profiler

Ledarskap

Sportprofiler som föreläser

Målsättning