Hem > Personligheter > Cecilia Rydinger Alin

Cecilia Rydinger Alin

Professor i orkesterdirigering - En av landets främsta dirigenter

Cecilia Rydinger Alin är en av landets främsta dirigenter. Vilket förmodligen krävs för att vara professor i just orkesterdirigering. Men hennes föredrag handlar om ledarskap, speciellt det konstnärliga ledarskapet.

Cecilia Rydinger Alin är professor i orkesterdirigering. Hon är den första kvinnliga professorn på sitt område i Norden, och en av mycket få i hela Europa. Förutom att Cecilia är en av Sveriges mest välrenommerade och framstående dirigenter är hon även en mycket efterfrågad föreläsare i många olika sammanhang. Cecilia föreläser lika gärna för små grupper på ett 10-tal personer till större samlingar på flera tusen människor. Hon är en engagerande föreläsare som kan konsten att fånga sin publik.

Det konstnärliga ledarskapet och Cecilias ansvar gentemot musikerna är hennes ämne. Gemensamt för musikerna som Cecilia Rydinger Alin arbetar med är att alla håller en mycket hög teknisk nivå, men det räcker inte. Det gäller också att få varje medlem att ge sitt bästa, att känna lust och glädje att uttrycka sig.

Hennes föredrag handlar inte om musikaliska termer utan om det konstnärliga ledarskapet. Cecilia Rydinger Alin drar paralleller till andra typer av ledarskap och hennes föredrag syftar till att ge aha-upplevelser och fungerar som en vitamininjektion. Garanterat blir det inga siffror, kalkyler eller statistik utan enbart en fantastisk upplevelse!

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Talarforum Akademi   

Masterclass

En heltäckande utbildning för talare » Anmäl dig nu - senast 15 juni
» Ladda ner broschyren

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta