Hem > Personligheter > Casandra Hallberg och Sophia Anderberg

Casandra Hallberg och Sophia Anderberg

Casandra Hallberg och Sophia Anderberg

Casandra Hallberg och Sophia Anderberg

Hälsa och kroppsideal

I sin föreläsning vill Casandra Hallberg och Sophia Anderberg påvisa vikten av att vara stolt över sin kropp och våga visa det i ett samhälle där en majoritet tror att de skulle bli lyckligare om de förändrade sin kropp.

Samhället har blivit allt mer kroppsfixerat och strävan efter att leva ett hälsosamt och lyckligt liv blir allt vanligare. Bland unga idag pekar statistiken mot att missnöjet med den egna kroppen växer och det framkommer att en majoritet tror att de skulle bli lyckligare om de förändrade sin kropp. Detta vill Casandra Hallberg och Sophia Anderberg förändra. Casandra och Sophia har själva erfarenheter av vad kroppsideal kan leda till och vill genom sin föreläsning belysa den påverkan kroppsidealet har på unga idag.

I föreläsningen lyfter de sina egna erfarenheter, hur statistiken kring kroppsideal ser ut samt de lärdomar de tagit av hur man tar sig ur ett kroppsfixerat leverne. Syftet med föreläsningen är att väcka nya tankar hos lyssnaren och motivera till en kroppspositiv livsstil. Casandra och Sophia förespråkar en balanserad livsstil samtidigt som de påvisar vikten av att vara stolt över sin kropp och våga visa det."

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta