Caroline Willfox

Våldtagen - men jag är fanimej inget offer

Caroline Willfox är egenföretagare, författare och föreläsare. Hon berättar om det trauma som en våldtäkt ger och om hur man hittar tillbaka till livet.

Caroline Willfox är idag verksam som egen företagare, föreläsare och författare. Hon har gått kurser inom journalistik, medicin, självkännedom och personlig utveckling.

En vanlig tisdagskväll 2005 utsätts Caroline för en brutal överfallsvåldtäkt av två okända män. Under året som följer skriver hon dagbok för att bearbeta övergreppet, vilket resulterade till hennes fösta bok ""Våldtagen - men jag är fanimej inget offer". I Carolines fördrag, som handlar om övergreppet, får vi följa henne genom förnedringen, vilsenheten, sorgen och ilskan. Men också om viljan att få upprättelse och gå stark ur det hemska som hänt. Hon beskriver också vilken vändning livet tog och vilka insikter det har gett henne på vägen.

Caroline talar om krishantering, mental styrka, lär ut hur man hittar tillbaka till sig själv efter en kris, att förstå sina egna beteendemönster och varför vi reagerar som vi gör när vi hamnar i obehagliga situationer. Vägen tillbaka är olika för alla beroende på hur dina försvarsmekanismer fungerar. Caroline Willfox föredrag är även lärorika om man har lätt att fastna i destruktiva mönster. Caroline utstrålar värme och lugn och inspirerar genom att inte lämna någon oberörd

Inspirerande komiker

Inspirerande processledare