Hem > Personligheter > Caroline af Ugglas

Caroline af Ugglas

Caroline af Ugglas

Foto: Daniel Sahlberg

Caroline af Ugglas

En ofta provocerande artist, men en folkkär sådan

Caroline af Ugglas förknippas ofta med biten "Snälla, snälla" från Melodifestivalen. Eller som körledare. Eller från alla sina framträdande i olika TV-program. Nu senast som medförfattare till en uppriktig bok om sin egen terapi som fått goda recensioner.

Caroline af Ugglas är en ofta provocerande artist, hon är tal- och sångpedagog, konstnär och har avverkat Calle Flygares teaterskola. Hon är sångterapeut och inte minst sångerska med grammisnomineringar och internationella framgångar bakom sig. Just nu är hon aktuell med albumet "Så gör jag det igen" där låten "Snälla, snälla" finns med som tog en andra placering i Melodifestivalen. Hennes tidigare album "Joplin på svenska" nådde guldstatus i Sverige med över 25.000 sålda exemplar. Caroline är körledare för "Alla kan sjunga"-körer i Stockholm och Uppsala, och föredragshållare där hennes ämnen är röst- och sångträning, teambuilding och inspiration, kommunikation och underhållning. Hon är en ofta sedd gäst i TV, där hon senast medverkat i populära program som "Så ska det låta", "På spåret" och "Melodifestivalen".

Caroline af Ugglas menar att alla kan ta ton och bli glada – sång ökar nämligen välbefinnandet. Det är till och med vetenskapligt bevisat att man blir gladare av att sjunga. Förklaringen är enkel, hjärnans sångcentrum angränsar direkt till vårt lustcentrum, och impulser spiller hela tiden över. Och alla kan sjunga, bara de vill menar hon. Det handlar bara om att få rätt träning, och den förmedlar hon mer än gärna.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta