Hem > Personligheter > Carméla Fuchs Gerson

Carméla Fuchs Gerson

Säljchef att hyra. Säljträning, coachning.

Carméla Fuchs Gerson har närmare trettio års säljerfarenhet bakom sig och talar gärna och initierat om affärsmannaskap och om det är fult eller inte att sälja. Och om hur man bemöter en kund professionellt.

Carméla Fuchs Gerson är utbildad civilekonom från Stockholms Universitet och hon har närmare tre decenniers erfarenhet av försäljning. Nu driver hon sitt eget företag där operativa uppdrag som "Sales Manager For Hire" varvas med säljträning och coachning. Hon har tidigare bl.a. varit vd för webbyrån Intellecta Interactive. Affärsområdeschef och international sales director för Svenska Posten och försäljningschef för affärsområdena Försäkring och Telecom inom Ericsson. Hennes ämnen är affärsmannaskap, försäljning, konsultativ försäljning, är det fult att sälja? samt alla kan bidra till ökad försäljning & bättre kundnöjdhet.

Det är kundens intresseordning som gäller, inte det säljande företagets! I en värd där konkurrensen är hård gäller det att plocka fram kundvärden som företaget/organisationen tillför. Hur ser kundens beslutsprocess ut, hur fattar kunden beslut och hur gör man så att kunden väljer just mitt erbjudande? Förmågan att bemöta kunden på ett professionellt sätt är ett av framtidens viktigaste konkurrensvapen. Dessutom är försäljning roligt, bara man får lite inspiration och motivation!

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta