Hem > Personligheter > Carl Lindeborg

Carl Lindeborg

Utbildare inom personligt ledarskap

Carl Lindeborg arbetar med förändringsprocesser och ledarskap. Han är även författare och medverkar ofta i olika media som expert på mental träning.

Carl Lindeborg är utbildare och författare inom personligt ledarskap. Han pratar om autentiskt ledarskap, mod, mental träning, personlig utveckling och förändring. Den röda tråden i Carls arbete handlar om att inspirera till positiv och meningsfull utveckling för individer, grupper och organisationer.

Han är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och arbetade med förändring och ledarskap som managementkonsult vid McKinsey & Company innan han blev en populär och efterfrågad föreläsare i näringslivet. Carl Lindeborg är även författare till den bästsäljande boken Ditt briljanta jag och är ofta med som expert inom mental träning i media.

Carl Lindeborg vill inte bara inspirera för stunden, utan uppmuntra den som deltar att ta med sig insikter, perspektiv och verktyg som gör verklig skillnad både på arbetsplatsen och i livet som helhet. Därför innehåller hans föreläsningar en mix av aktivt lyssnande, korta övningar och stärkande mental träning.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta