Våra talare gör också föreläsningar online. Kontakta oss så berättar vi mer!

Börje Salming

Börje Salming

En levande legend

Det är få, om ens någon, svensk spelare som fått samma uppmärksamhet som hockeyspelare som Börje Salming. Det är få, om ens någon, i hela hockeyvärlden som personifierat glöden, passionen och offerviljan för laget som Börje Salming.

Börje Salming är en levande legend och var vår första riktiga stjärna i NHL. Med sexton år i Toronto Maple Leafs och ett år i Detroit Red Wings var han den spelare som banade väg för en svensk invasion i den nordamerikanska proffshockeyn. I Toronto har han klubbrekordet i flest assists totalt, med 620 målpassningar. Han var med i bland annat Canada Cup-turneringarnas premiär 1976. Under Canada Cup 1976 hyllades Salming stort på bortaplan då han fick stående ovationer av den kanadensiska publiken under matchen mellan USA och Sverige.

Börje Salming är än i dag en av våra mest respekterade och hyllade svenska hockeyspelare genom tiderna. Han var den förste svenske ishockeyspelare att bli invald i Hockey Hall of Fame (1996). 2008 utsågs Börje till en av de sex största ishockeyspelarna under de senaste hundra åren, vid en bankett som hölls den 17 maj 2008 i Québec. Detta skedde med anledning av Internationella ishockeyförbundets 100-årsjubileum.

Detta är ett unikt tillfälle att få lyssna till en såväl inspirerande som berörande och rolig föreläsning. I dialogform, tillsammans med moderatorn Urban Johansson, berättar Börje Salming om sin spännande resa.

Börje Salming

Börje Salming

Målsättning

Personlig utveckling

Sportprofiler som föreläser

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2