Hem > Personligheter > Bo Westin

Bo Westin

Framgångsrikt säljproffs - Talar om säljandets hemligheter.

Bo Westin har haft många positioner i olika företag, från säljare på golvet upp till VD. Han kan därför lägga olika aspekter på begreppet kund, en central figur i de flesta företag.

Bo Westin är säljproffs, med över tjugo års erfarenhet som säljare och hela vägen upp till VD i flera säljande bolag. I Sverige har han bl.a. jobbat med bolag som City Stormarknad, Boxer, Europolitan och Sony och i USA med HP och Microsoft. Bo föreläser om ämnen som motivationsteknik, korrekt produktpresentation och hur man övervinner invändningar och gör avslut. Han talar också om hur man säljutbildar all sin personal, hur man välkomnar sina kunder, varför behovsanalys är så viktigt, hur man bygger en butik och anställer rätt medarbetare.

Genom att Bo Westin har börjat i botten och arbetat sig upp till toppen vet han vad ett säljande bolag handlar om. Begreppet "Kund för livet" har därför varit ledord som han har levt med under alla år. Det ligger också som en grund för alla hans föreläsningar. I dessa blandas verklighet med teori och kryddas med anekdoter, illustrationer med verklighetsbeskrivningar och visuella exempel som gör det betydligt enklare att ta emot all den information som hans föredrag omfattar.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta