Hem > Personligheter > Björn Jeffery

Björn Jeffery

Jobbar med omvärldsbevakning - Bloggare och internetstrateg

Björn Jeffery arbetar med omvärldsbevakning och marknadsanalys inom Bonnierkoncernen. Han har startat upp flera stora bloggar och han var den förste att lyckas sälja en blogg i Sverige.

Björn Jeffery är Director, Future Media & Technology inom Research & Development på Bonnier och globalt ansvarig för omvärldsbevakning och marknadsanalys samt strategisk rådgivning kopplad till de medieutmaningar som Bonnier står inför.

Han är internetstrateg och drev tidigare sin egen kommunikationsbyrå som arbetade med omvärldsanalys, webbutveckling och implementering av nya trender på Internet till företag. Björn är också grundare av flera stora bloggar och var den första att sälja en blogg i Sverige. Han har även lanserat Sydsvenskan som första stora företag i Second Life och 2006 valdes han av tidningen Resumé som en av de mest lovande inom media.

Björn Jeffery anses vara en av Sveriges främsta Internetstrateger och delar i sina föreläsningar med sig av sin erfarenhet och kunskap, samt ger sin syn på hur detta något svårdefinierade område kommer att utvecklas i framtiden. Hans ämnen är trender på Internet - blogg, wiki, community, MSN Messenger osv. hur företag kan använda Second Life, hur företag kan använda virtuella världar, nya sätt att kommunicera via nätet, nå nya målgrupper genom Internet, framtidens e-handel samt hur tänker och agerar åttiotalister.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta