Birgitta Thörn

Hälsa, friskvård och entreprenörskap

Birgitta Thörn har 25 års erfarenhet av entreprenörskap inom motions- och viktminskningsbranschen. Hon är en av grundarna till ett av de största företagen i branschen och var en av pionjärerna som körde i gång Aerobics i Sverige.

Hon är en fantastisk inspiratör på teman som entreprenörskap och ledarskap samt ämnen som viktminskning, motion och motivation. Oavsett om du ska arbeta inom företag med att leda andra människor eller vill öppna eget som entreprenör är detta en föreläsare som du inte bör missa.

Föreläsningen Våga handlar om balansen mellan hur du ska göra för att må bra och lär dig tackla hinder för att nå mätbara resultat och lyckas som entreprenör. Hon ger konkreta tips och råd kring ledarskapets möjligheter och utmaningar, hon delar med sig av upp och nedgång, framgång och misslyckanden – hinder och prövningar lika mycket som hur viktigt det är med enkelhet.

Birgitta Thörn har haft mycket föreläsningar för läkare, företagshälsovård, sjuksköterskor och samband med hälsomässor. Hon har varit utbildningsansvarig i Skandinavien för en av Världens ledande utbildningsorgan inom motion AFAA Och har föreläst mycket i motionsbranschen, under åren 1980—2000. Birgitta är en initiativrik, noggrann och social person med en lång och bred erfarenhet från undervisning samt från folkhälsoarbete.

Modererander företatagsledare

Digitalisering