Bengt Dennis

Bengt Dennis

Tidigare riksbankchef och chefredakör för DN

Bengt Dennis, Mr 500%, arbetar i dag med rådgivning i ekonomiska och politiska frågor för företag och institutioner. Han har en omfattande erfarenhet från det offentliga Sverige och en känsla för vart vi i Europa är på väg.

Bengt Dennis är konsult i eget bolag med inriktning på rådgivning till företag och institutioner med tyngdpunkt på ekonomiska och politiska bedömningar. F.d. Riksbankchef, chefredaktör för Dagens Nyheter mm. Föredragshållare med inriktning på ekonomi.

De ekonomiska obalanserna i världsekonomin består och dollaranpassning och räntepolitik är heta ämnen. Centralbankernas agerande står i centrum för uppmärksamheten.

I Sveriges närmaste omvärld sker en djupgående politisk och ekonomisk förändring. EU fortsätter att utvidgas österut och euron kommer om några år att vara gemensam valuta för en rad länder och på sikt nå Svarta Havet.

Bengt Dennis är med sin långa och omfattande erfarenhet inom det offentliga Sverige ett välkänt namn för de flesta. Om det är någon som kan försöka reda ut och ge svar på alla dessa frågor så är det han. Hans föredrag är innehållsrika, initierade och fyllda med såväl praktiska exempel som anekdoter från verkligheten. Han föreläser med engagemang, energi och en stor portion humor.

Pressbilder

Bengt Dennis

Bengt Dennis

Politiker som föreläser

Föreläsare med ämnesexpertis

Politik

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2