Hem > Personligheter > Bengt Dennis

Bengt Dennis

Tidigare riksbankchef och chefredakör för DN

Bengt Dennis, Mr 500%, arbetar i dag med rådgivning i ekonomiska och politiska frågor för företag och institutioner. Han har en omfattande erfarenhet från det offentliga Sverige och en känsla för vart vi i Europa är på väg.

Bengt Dennis är konsult i eget bolag med inriktning på rådgivning till företag och institutioner med tyngdpunkt på ekonomiska och politiska bedömningar. F.d. Riksbankchef, chefredaktör för Dagens Nyheter mm. Föredragshållare med inriktning på ekonomi.

De ekonomiska obalanserna i världsekonomin består och dollaranpassning och räntepolitik är heta ämnen. Centralbankernas agerande står i centrum för uppmärksamheten.

I Sveriges närmaste omvärld sker en djupgående politisk och ekonomisk förändring. EU fortsätter att utvidgas österut och euron kommer om några år att vara gemensam valuta för en rad länder och på sikt nå Svarta Havet.

Bengt Dennis är med sin långa och omfattande erfarenhet inom det offentliga Sverige ett välkänt namn för de flesta. Om det är någon som kan försöka reda ut och ge svar på alla dessa frågor så är det han. Hans föredrag är innehållsrika, initierade och fyllda med såväl praktiska exempel som anekdoter från verkligheten. Han föreläser med engagemang, energi och en stor portion humor.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta