Hem > Personligheter > BellmanSundin

BellmanSundin

Moderatorpar i världsklass

Anna Bellman och Johnny Sundin är två av Sveriges mest välkända moderatorer. Var för sig är de oerhört populära och nu går det dessutom att boka dem båda två, som ett par. Dubbel glädje med andra ord.

Anna Bellman och Johnny Sundin är ett av Sveriges absolut vassaste och mest underhållande programledarpar. Med högsta betyg från mängder av lyckade uppdrag, så är det ingen tvekan om att de vet vad som krävs för bästa möjliga resultat. BellmanSundin förmedlar energi, tydlighet och verbal spets i alla lägen till publiken. Oavsett om evenemanget gäller en branschdag, en jubileumsfest eller en glittrande galamiddag.

Bra research, träffsäkert manus och genomtänkt dramaturgi är A och O under planeringen. Humor, timing och personlig touch är BellmanSundins välslipade verktyg på scenen.

Anna Bellman är, med sin förmåga att kombinera intervjuteknik med snabba kommentarer, en uppskattad moderator och konferencier. Engagerat och träffsäkert lotsar hon mötet från scen, alltid med glimten i ögat. Genom sin affärskunskap och erfarenhet av möteskommunikation, kan Anna planera och kreera effektiva konferenser och möten, med intressanta talare, koncept och aktiviteter – alltid med fokus att budskapet ska nå fram.

Johnny Sundin är en välstrukturerad och verbalt skicklig moderator som alltid hjälper sina uppdragsgivare till ett lyckat mötesresultat. Med humor och värme tvinnar han den röda tråden till rätt tjocklek och får deltagarna på scenen att våga bli både personliga och känna sig avslappnade. Med en gedigen erfarenhet av konferenser och events, samt en spännande bakgrund från underhållningsbranschen, så kan Johnny Sundin erbjuda en mycket komplett och prisvärd produkt.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta