Hem > Personligheter > Åsa Sandell

Åsa Sandell

Boxning och om hur man övervinner rädsla

Åsa Sandell är proffsboxare och hon berättar om varför hon valde en så brutal sport som boxning och vad den inneburit för henne och lärt henne vem hon egentligen är.

Åsa Sandell har tidigare varit kulturredaktör på Helsingborgs Dagblad. När hon var 28 år började hon boxas. Efter fyra SM-guld och ett EM-guld inledde hon en proffskarriär, 37 år gammal. Hennes mest uppmärksammade match - mot Muhammad Alis dotter Laila Ali i december 2005 - gjorde henne rikskänd. Sommaren 2006 var Åsa Sandell en av sommarvärdarna i Sveriges Radios P1 och 2008 utgavs den uppmärksammade boken "Bakom garden. Ett ­boxarliv i tio ronder". Åsa Sandell berättar om sitt liv som internationell proffsboxare, fighting spirit och om att övervinna sina rädslor.

Hör Åsa Sandell berätta om hur det gick till när hon blev förälskad i en sådan brutal sport som boxning. Om hur det är att träna på Gleason´s gym i New York. Hur det känns att stå öga mot öga med en blodtörstig motståndare i ringen. Om utmaningen i att lära sig att vara både aggressiv och avslappnad på samma gång. Och inte minst: vad boxningen kan lära en om vem man är.

Åsa Sandell är även verksam som konferencier och moderator.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta