Din tid är nu – ansök till Talarforum Talang

Ta chansen och förverkliga din dröm. Ta steget att våga prova något nytt. Ansök till Talarforum Talang och få hjälp att ta ett steg mot att bli professionell föreläsare.

Det enda du behöver göra är att filma dig själv i max 3 minuter. Visa kort vem du är, vad du föreläser om och hur du är på scen. Spela in filmen med din mobilkamera eller vad du har tillgängligt och skicka sedan in din ansökan här.

Vi på Talarforum söker ständigt efter nya talanger och har flera auditions varje vecka. Men det är fler personer som hör av sig än vad vi har möjlighet att titta på, säger Joakim Hibell, projektledare Talarforum Talang. Därför kommer auditionscenen tillfälligt att flytta ut från Talarforums kontor, till en större scen. Nu kan alla som drömt om att börja föreläsa och sprida kunskap ta chansen och ansöka.

Talarforums vision är att sprida kunskap genom inspiration.

Vi ser detta som ett tillfälle att sprida kunskap, lyfta talarbranschen och öppna upp en kanal för människor som vill börja föreläsa eller som vill komma ut och föreläsa mer. Vi får ofta höra av personer att de inte har nätverket, erfarenheten eller kunskapen om hur det går till att börja föreläsa. Genom det digitala formatet kan vi bidra till en större öppenhet och ge chansen för människor i alla åldrar, med olika bakgrund över hela Sverige som vill börja föreläsa. Vi hoppas sedan på ett blandat och riktigt intressant startfält till finalen inför ögonen på mässpublik och en spännande jury som även ger öppen feedback till finalisterna, säger Joakim Hibell – projektledare Talarforum Talang.

Vi ångrar bara de chanser vi aldrig tog – ansök idag!

Är detta inte du kanske du känner någon som skulle passa in? Dela med dig och sprid gärna informationen så ingen missar chansen.

Läs mer om Talang och ansök här.

Du kan också titta på redan inkomna bidrag och rösta på din favorit här.

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Nyhetsbrevsartiklar

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta