Din sommargåva

Inspirerande och utvecklande föreläsningar var du än befinner dig i sommar

Med stolthet lanserar vi appen Talarforum Insikt som låter dig lyssna på föreläsningar var du vill, när du vill och hur mycket du vill. Lyssna på populära föreläsare och aktuella ämnen i hängmattan, i bilen, på bussen eller kanske på träningsrundan. Utveckla dig såväl i din yrkesroll som i privatlivet.

sommargåvan inkluderar nedanstående fem föreläsningar alla med tillhörande coachande frågor som du kan ladda ner under beskrivningen av föreläsningen

Ladda ner Insikt och logga in

Du får lyssna kostnadsfritt till sista augusti på ett urval av våra populäraste föreläsare. Ladda ner appen Insikt och logga in med din mailadress och lösenord: TFsommar2017

Sommargåvan inkluderar fem föreläsningar med tillhörande coachande frågor. Lyssna på Olof Röhlander, Elizabeth Kuylenstierna, Henrik Fexeus, Ami Hemviken och Magnus Helgesson.

Utveckling, inspiration och motivation

Insikt ger dig möjligheten att arbeta med utveckling, inspiration och motivation löpande i ert företag eller organisation. Abonnemanget ger tillgång till närmare hundra föreläsningar och mindre workshops med reflektioner, övningar och coachande frågor. Samtliga medarbetare eller ledningsgruppen kan lyssna var och när de vill på ett tema eller ämne för att följa upp och reflektera ensamma eller gemensamt.

Abonnemangstjänsten lanseras den 1 september med förmånliga erbjudanden vid tecknande under september. Mer information kommer i slutet av sommaren.
Innehållet fokuserar på professionella beteenden inom flera områden som exempelvis ledarskap, medarbetarskap, kommunikation, försäljning, inspiration, motivation och affärsmannaskap.

Vill du veta mer om insikt och vilka möjligheter som finns för dig och ditt företag eller organisation med mobila föreläsningar kontakta oss på insikt@talarforum.se eller läs mer Talarforum Insikt

Sommargåvan inkluderar nedanstående föreläsningar. Alla tillhörande coachande frågor kan du ladda ner på www.talarforum.se/insikt.

Det är inte tanken som räknas

Ami Hemviken – Det är inte tanken som räknas. Föreläsningen slår hål på den största myten, att det är tanken som räknas. Det är vad du gör, varje dag, hela tiden som räknas. Du får verktyg för hur man får till nya beteenden för att göra saker. Du kommer till insikt i hur man kan öka engagemang och motivation för att göra det där lilla extra både på jobbet och i privatlivet. Även arbetsglädje och vad jag som medarbetare har för ansvar. Med tillhörande coachande frågor.

Tänk om det blir som man tänker

Olof Röhlander - Tänk om det blir som man tänker. Föreläsningen beskriver styrkan i att fokusera på det man vill uppnå i stället för oron och fruktan för det man inte vill ska ske. Olof konkretiserar hur man kan välja att se på förändring som något positivt, även om det initialt inte ger den trygghet vi är vana vid. Föreläsningen avslutas med en mini work-shop. Med tillhörande coachande frågor.

Framgång lämnar spår

Magnus Helgesson – Framgång lämnar spår. Föreläsningen handlar om att våga mer och vad du kan uppnå med att härma dina förebilder. Det är din inställning som avgör din framgång. Du får verktygen för att nå framgång. Med tillhörande coachande frågor.

Bli behovsexpert

Elizabeth Kuylenstierna – Bli behovsexpert. I föreläsningen får du en förståelse för andras behov och verktyg att skapa goda, dynamiska och intressanta relationer. Hur blir du riktigt professionell i dina relationer? Verktygen är de samma vare sig det handlar om en kundrelation, kollega eller vem som helst du möter. Med tillhörande coachande frågor.

Goda relationer med ordlös kommunikation

Henrik Fexeus – Goda relationer med ordlös kommunikation. Föreläsning ger nya perspektiv på hur ordlös kommunikation påverkar vår dialog. Vad är ordlös kommunikation och hur påverkar den våra samtal och möten? Du får konkreta verktyg att börja träna och experimentera för att hitta nya vägar att skapa goda relationer. Med tillhörande coachande frågor.

Läs mer om Insikt och provlyssna...

Några av våra kunder om oss

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2