> > >

Talarforum på plats under Almedalsveckan

Under Almedalsveckan träffas Sveriges beslutsfattare för att samtala och ta del av all den information företagare och organisationer vill nå ut med. Hundratals intressanta diskussionsseminarier och spännande föreläsningar kommer att kämpa om uppmärksamheten. Talarforum kommer att vara på plats hela veckan för att dels hjälpa våra föreläsare och moderatorer och dels för att rapportera det viktigaste på Talarforums sociala medier och vår hemsida.
Vi har frågat Patrick Westerlund, som kommer vara Talarforums representant i Almedalen, om vad han har för förväntningar på Almedalsveckan.


Vad ska Talarforum göra under Almedalsveckan?
– Vi kommer vara på plats under veckan dels för att hjälpa våra kunder, föreläsare och moderatorer och för att ta del av budskap och event på plats. Göra en trendspaning och rapportera det vi tror är viktigt för branschen och våra kunder.


Vad har du för förväntningar på veckan?
– Jag hoppas kunna ta del av flera aktuella seminarier och möten i år och få med mig en komplett bild av Almedalsveckans fokus och vad Sverige vill kommunicera just nu.

Hur kan Talarforum hjälpa de som har event under Almedalen?
– Vi kan hjälpa till med att ta fram lämpliga föreläsare, moderatorer eller debattörer till redan planerade event. Vi kommer även hjälpa till på plats i Visby under veckan med ombokningar och sista-minuten arrangemang.

Har du några tips om någonting man bör tänka extra mycket på under Almedalen ?
– Planera dagen väl, ha en tydlig bild av vad man vill få ut av dagen. Gör ett schema där det även finns dubbla evenemang om det visar sig att du av någon anledning vill uppsöka alternativ. Ha en sund inställning till nätverkandet och njut av Visby!

Har du några event som du ser fram emot extra mycket?
– Det finns en mängd event på temat ”digitalisering och transformationen” som jag ser fram mot, tex. de som Hej Digitalt! arrangerar.

Följ oss på sociala medier under #talarforum
Har du tips, frågor eller av någon annan anledning kontakta Talarforum på Almedalen gör du det snabbast via Facebook, eller ring 0730-31 10 53

Patrick Westerlund

Talarforums Patrick Westerlund som kommer att vara på plats under hela Almedalsveckan

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Nyhetsbrevsartiklar

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta