Boka Bruce Dickinson

Bruce Dickinson

Bruce Dickinson är inte bara sångare i världens största rockband. Han är också utbildad pilot, framgångsrik affärsman, innovatör, flygbolagsägare och föreläsare. I veckan kom han ut med sin självbiografi ”What does this button do?”

I boken begrundar Bruce livets bergochdalbana. Han berättar på sitt eget anarkistiska vis om sin excentriska brittiska uppväxt, Iron Maidens explosionsartade genombrott och om att åkalla de mörka krafterna. Han skriver om fäktningens filosofi, varför flygplan är så vackra och om sin kamp mot cancern.

Denna efterlängtade självbiografi är djärv, ärlig, intelligent och rolig. Den fångar en rockikons liv, känslor och tankar och kommer garanterat glädja både inbitna fans och andra.

bruce_dickinson_iron_maiden

Bruce har varit Iron Maidens sångare i över 30 år och är en av världens mest omskrivna och internationellt kända musiker. För de flesta är han kanske mest känd för sin färgstarka personlighet och sina spektakulära scenshower, men hans liv utanför scenen är minst lika häpnadsväckande.
Bruce är en mångsysslare som är, eller har varit, både flygkapten, pilot och flygentreprenör. Han har bryggt öl, skrivit filmmanus och gett ut två romaner. Dessutom är han programledare i radio, tv-skådespelare, fäktare i världsklass och föredragshållare.

Iron Maiden har sålt över 90 miljoner album och uppträtt över 2000 gånger vilket gör dem till ett av de mest framgångsrika rockbanden någonsin. Han bor i London.

Läs mer och boka Bruce Dickinson som föreläsare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2