Anna-Karin Lingham

Anna-Karin Lingham

Varumärket är vår viktigaste tillgång

Genom att ta kontroll över ditt varumärke kan du öka företagets värde, skapa förtroende hos kunderna och stolthet bland de anställda.

Anna-Karin Lingham skräddarsyr sina föredrag utifrån kundens specifika behov.Varumärkesarbetet är roligt! Här finns något att fokusera på för alla, kreatörer, analytiker, ledare, specialister. Som privatpersoner och professionella har vi också ett personligt varumärke att vårda och utveckla. Vad står du för? Vad tänker din omgivning om dig? Genom medvetna val kan vi bli tydligare i vår personliga kontakt med kunder, kollegor, familj och vänner.

Anna-Karin har lång erfarenhet av varumärkesarbete inom bl.a. Axfoodkoncernen och det globala entreprenörsföretaget Hästens Sängar. Hon har arbetat med såväl lågpris- som premiumvarumärken. "Varumärket är vår viktigaste tillgång", sa en gång Pehr G Gyllenhammar om Volvo. Det gäller fortfarande för ett stort antal företag och personer. Med ett starkt, konsekvent och välvårdat varumärke står många dörrar öppna för snabb tillväxt och hög lönsamhet.

Varumärket omfattar mycket;
• det löfte du ger marknaden
• grafisk profil
• kommunikation
• uppträdande internt och externt
• sortiment och utbud
• arbetsmiljö

Som föreläsare är Anna-Karin inbjudande, lättsam och seriös, erfaren och strategisk. Hon vill gärna skapa engagemang via koncentrerade föreläsningar, som ger mycket att tänka på för åhöraren. Anna-Karin arbetar även i form av workshops, där grupper genererar lösningar utifrån teorier och insikter. Fakta blandas med historier, egna erfarenheter, kreativa övningar och ny energi och insikt för deltagarna.

Pressbilder

Anna-Karin Lingham

Anna-Karin Lingham

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2