Hem > Personligheter > Ann Gårdmark

Ann Gårdmark

Expert på Talent management och Employer branding

Ann Gårdmark föreläser och anordnar workshops som syftar till att utveckla såväl personal som hela organisationer till att nå sin fulla potential. Ann har lång och bred internationell erfarenhet av det hon föreläser om.

Ann Gårdmarks föreläsningar är en engagerande dialog mellan henne och åhörarna. Hon delar med sig av sin stora personlig erfarenhet och ger mänger av matnyttiga konkreta exempel. Varje föreläsning anpassas så den kan generera positiva effekter för uppdragsgivaren. Det kan vara inspirerande föreläsningar om trenderna inom talent management och ledarskap som svarar på just era frågor. Det kan också vara fokuserade föreläsningar om hur man bygger ett starkt arbetsgivarvarumärke eller tar fram affärsnära HR nyckeltal.

Ann Gårdmark är civilekonom och har studerat och arbetat i flera länder. Hon har även en MBA från Henley Management Collage i UK. Ann har arbetat i operativa och linjebefattningar inom försäljning, marknad och HR. Hon har arbetat länge inom Electrolux, både i Sverige och utomlands. Hon har också erfarenhet från den offentliga sektorn där hon var Personaldirektör på Finansinspektionen. Ann har bred erfarenhet av förändringsarbete, strategisk HR, och att driva stora, komplexa projekt. I sin senaste roll var hon VP Talent & Development för Electrolux globalt, vilket inkluderade performance management, ledarförsörjning, employer branding, rekrytering och mångfaldsfrågor. Hon hade också en ledande roll i att utveckla och driva igenom HR Transformation för Electrolux, och har drivit ett framgångsrikt företagskulturprojekt, olika ledarskaps- och mentorskapsprogram, samt etablerat HR-nyckeltal.

Ann håller även sina föreläsningar på engelska.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Talarforum Akademi   

Masterclass

En heltäckande utbildning för talare » Anmäl dig nu - senast 15 juni
» Ladda ner broschyren

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta