Hem > Personligheter > Anki Sundin

Anki Sundin

Näringsfysiolog, författare och utbildare

Anki Sundin har ett guld i bänkpress och ett silver i styrkelyft bakom sig. Numera är hon mer inriktad på hur vi äter och hur vi inte ska äta, alltså kost och näringslära och de senaste rönen för de som så gärna vill bli av med överflödiga kilon.

Anki Sundin är näringsfysiolog och har en fil.mag. i nutrition. Hon är författare och föreläsare och hon driver ett utbildningsföretag. Anki har även en övertygande idrottslig meritlista bakom sig med bland annat ett SM guld i bänkpress och ett SM silver i styrkelyft. Hennes ämnen är bland andra: Energi för hälsan, sockerberoende, socker och sötsug – om konsten att hålla reptilhjärnan i koppel, populärvetenskapliga dieter som GI, Atkins, LCHF (low carb, high fat) eller Stenålderskost – och om konsten att gå ned i vikt med sin egen metod, idrottsnutrition (näringslära för optimal prestation i träningen), viktminskning, diabetes typ 2, naturläkemedel och kosttillskott, kost för gravida och ammande. Beroende på målgruppen anpassas nivån på föreläsningen (eller kursen).

Kost- och näringslära mer aktuellt än någonsin. Anki Sundin är en mycket uppskattad föreläsare i sammanhang där dessa ämnen står i fokus. Hon håller sig uppdaterad inom forskningen för att återge de senaste rönen och förmedlar kunskap på ett sakligt och lättsamt sätt.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta