Hem > Personligheter > Andreas Lundstedt

Andreas Lundstedt

Mitt positiva liv, en föreläsning

För drygt tio år sedan fick artisten Andreas Lundstedt veta att han bär på HIV. Idag är han den enda offentliga personen i Sverige som valt att gå ut med detta. I Mitt positiva liv berättar han sin historia.

Vi känner Andreas Lundstedt från discogruppen Alcazar, musikalscenen, Melodifestivalen och en mängd andra glamorösa och glittriga sammanhang. Men under mer än ett decennium har Andreas burit på HIV, något han höll hemligt under många år, till och med för sin familj.

I Andreas bok Mitt positiva liv får vi läsa hela Andreas historia. Från uppväxten i Knivsta med talangjakter, showande och tonårsförälskelser till showgruppen Stage Four tillsammans med Lisa Nilsson, Peter Jöback och Lizette Pålsson i slutet av 80-talet. Åren som aerobicsinstruktör och starten med Alcazar som inom kort la världen för sina fötter. Turnéerna, kärleksaffärerna, karriären.

Baserat på boken har Andreas skapat sin föreläsning; Mitt positiva liv – en föreläsning om livet med HIV. Där berättar han med värme och humor om sitt liv. Om hur han för mer än tio år sedan fick reda på att han bär på hiv. Idag är han en av få offentliga personer i Sverige som valt att gå ut med det. Under ca 45 minuter får vi höra om Andreas vardag, omgivningens syn på viruset och hans sätt att se på sitt liv och sin framtid. Han berättar om hur han lärde sig älska sig själv efter många år med självhat, skam och ångest. I Mitt positiva liv berättar Andreas för första gången hela sin historia.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta