Anders S Nilsson

Programledare och journalist - Mannen bakom tv-succén Parlamentet

Anders S Nilsson är välkänd som programledare för TV:s Parlamentet där eliten av Sveriges humorister samlades för holmgång. Anders har en omfattande erfarenhet från olika TV-produktioner och har tack vare sin exponering blivit en välkänd TV-personlighet.

Anders S Nilsson är en av landets mest kända programledare efter att ha lett den populära humorserien Parlamentet i TV sedan 2004. Han har även varit manusförfattare och producent av serien. Anders ställer gärna upp som moderator och konferencier utanför sitt vanliga arbete med radio och TV.

Anders S Nilsson har en omfattande bakgrund inom TV och var till exempel med och startade Z-TV i Sverige 1991. Han har även varit programledare för Pokermiljonen i TV 4 efter att under en tidigare säsong varit en av deltagarna. Anders har även varit en av manusförfattarna och regissörerna till den svenska komediserien Hjälp. Han har även en dokumentär ådra och några av de mest uppmärksammade programmen är Fotbollsbarnen för Dokument Inifrån och Verklighetens Rain Man för TV4. Tack vare sina många framträdanden i TV har Anders även fått finna sig i att bli en mediakändis som ofta uppmärksammas bland bloggar och i skvallerpressen.

Liknande profiler

Moderatorer som drar publik

Publikdragande konferencierer