Våra talare gör också föreläsningar online. Kontakta oss så berättar vi mer!

Ami Hemviken och Natalie Gerami

Ami Hemviken & Natalie Gerami

Våga kommunicera om svåra ämnen

En föreläsning med Ami Hemviken och Natalie Gerami som ger inspiration till att förstå och sprida budskap om barnsexhandel.

Ami och Natalie kommer tillsammans att erbjuda ett sällsynt sammansatt och viktigt föredrag. Ett föredrag som både lyfter kollegornas medvetenhet och medmänsklighet och främjar företagets CSR, men samtidigt ökar kunskapen om kommunikation på ett inspirerande sätt och hur det kan ge direkt utdelning hos medarbetarna.

Föredraget lyfter ett tungt ämne som barnsexhandel, dit det ska vara - Top of mind – för att det sker i vår närhet och angår oss alla. Men istället för gastkramande, så närmar sig Ami och Natalie ämnet på ett informativt sätt där förslag på hur man kan göra skillnad erbjuds. Detta vävs in i vad allting handlar om – kommunikation. Hur man mer framgångsrikt kan använda kommunikation på arbetet, i hemmet och som ansvarstagande medborgare i vardagen.

Föreläsarna ger deltagarna en grund att stå på när det gäller att kommunicera om svåra ämnen i stort och om saker som behöver lyftas för att kunna förändras. Man får retoriska verktyg för att nå ut med budskap och väcka rätt typ av känslor och samtidigt uppmana till handling. Hur man kommunicerar begripligt och med empati för att ta sitt ansvar som medborgare och som medmänniska.

Föredraget erbjuds även med ett informationskit till specialpris. För x sek extra per deltagare får samtliga kollegor med sig handfasta tips och minneskort på kommunikation i arbete, hemmet och som ansvarstagande medborgare. Information om hur du som privatperson eller företag kan agera mot barnsexhandel samt stödja ECPATs arbete. ECPAT Sverige arbetar mot kommersiell sexuell exploatering av barn och stöttar Natalie Geramis bok Tysta Rop. Och dessutom ett signerat exemplar av boken som hjälper till att sprida kunskap och medvetenhet. Tillsammans gör vi skillnad.

Ur innehållet:
• Läget idag – utmaningar kring barnsexhandel
• Berättelser från verkligheten
• Det finns hopp, det finns vägar till en bättre framtid
• Kommunicera tydligt och med empati om svåra ämnen
• Fokusera på hoppet och lösningar – effekten av det positiva
• Vilka känslor behöver du skapa för att nå ut och påverka beteenden?
• Vilken auktoritet kan du lyfta?
• Argumentera hoppfullt och utifrån din målgrupp
• Möt motargument på ett effektivt sätt
• Uppmana till handling – gör skillnad
• Övertyga istället för att övertala

Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom kommunikation, retorik och ledarskap.
Ami Hemviken kan konsten att inspirera och motivera stora grupper. Hon är beteendevetare i botten och arbetar som föreläsare, ledartränare och coach. Hon kontaktas återkommande av media för att uttala sig om retorik, lärande, ledarskap och beteendeförändring. Under sina år som föreläsare och coach har hon hjälpt många företag och organisationer att få ut mer kraft från sina medarbetare. Med djupa kunskaper inom beteendevetenskap och kommunikation genomför hon ofta uppdrag med fokus på att förändra och utveckla beteenden genom just kommunikation. Kunskaper i och praktiserande av retorik och medveten kommunikation är inte "good to have" - det är själva kärnan till framgång. Såväl på jobbet som privat. Ami Hemviken erbjuder dessutom egna föredrag om ledarskap och kommunikation.

Natalie Gerami är författare, föreläsare och kommunikatör
Natalie Gerami är utbildad kommunikatör. Idag jobbar hon som VD på ett företag som arbetar mot segregation. Hon har drivit reseföretag sedan hon var 25 och därigenom besökt över 150 länder. Hon har arbetat med bistånd och genom sina erfarenheter publicerade hon förra året sin bok "Uppdrag Sudan – Min tid med Läkare utan gränser". Hon har arbetat mot barnsexhandel och utbildat i demokrati och rättigheter i flera olika länder och om det handlar hennes viktiga bok "Tysta rop – barns berättelser om sexhandel" som kommer ut i augusti. Natalie Gerami erbjuder dessutom egna föredrag om motivation, att sälja, att arbeta i främmande kulturer och resande.

Ami Hemviken och Natalie Gerami

Ami Hemviken och Natalie Gerami

Politik

Politik

Kommunikation & Bemötande

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2