Hem > Personligheter > Agneta Olsson

Agneta Olsson

Att leda i förändring

Agneta Olsson är ärlig och inspirerande och levererar i ett medryckande tempo med mycket aha-upplevelser, insikter och energi. Prestigelöst blandas forskning med anekdoter och egna erfarenheter.

I Agneta Olssons föreläsning får ägare, ledare, styrelserepresentanter värdefulla tips att använda för att skapa förutsättningar att gå från ägarlett till ägarstyrt där en extern VD ofta är en del av resan samt andra värdefulla tips hur man ska leda i förändring. Det svåra görs hanterbart och inspirerande vilket skapar förutsättningar för ett lönsamt växande företag.

Agneta har skrivit boken Extern VD – så lyckas du. Hon har 20 års karriär som ledare inom svenskt näringsliv inom bl. ICA, Santa Maria, Ridderheims och Falbygdens samt Coop och har själv varit extern VD i ett ägarlett företag. Hon driver idag ett företag som hjälper familj och ägarledda företag att lyckas med ett ledarskifte. Hon har gjort över hundra föreläsningar och seminarier och är mycket uppskattad för sitt pedagogiska och inspirerande sätt.

"Jag kan varmt rekommendera Agneta, hon är en mycket karismatisk föreläsare. Tydlig, seriös och förtroendeingivande – och samtidigt ödmjuk, personlig och rolig. Hon delar generöst med sig av sina egna erfarenheter, hon inspirerar samtidigt som hon utbildar. Och hon har en otrolig scennärvaro, det där lilla extra som gör att hon verkligen fångar, och behåller, publikens intresse. Helt enkelt en riktigt, riktigt bra föreläsare!" - Karin Hamrin, VD, 
Espiro AB

"Som föreläsare som gör 200 föreläsningar per år ser jag massor av andra föreläsare per år, men det är få gånger jag fångas på det sätt som Agneta Olsson fångade mig. Imponerande utstrålning"
 - Teo Härén, Professionell föreläsare

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta