Torkild Sköld

Torkild Sköld

Nya vägar till personligt ledarskap

Torkild Sköld är utbildad yrkesofficer och civilekonom. Han har jobbat med ledarskap i mer än 30 år både i Sverige och internationellt.

Torklid föreläser om personligt ledarskap och menar att oavsett om du arbetar som ledare eller ej så är du alltid verkställande direktör i ditt eget liv. Personligt ledarskap handlar om att du tar aktiva beslut, tar ansvar för dina handlingar och därmed kan påverka resultatet av hur din verklighet kommer att se ut.

Grunden för ett bra personligt ledarskap handlar om att kunna bekräfta dina egna egenskaper för att kunna möta livets möjligheter och utmaningar. Personligt ledarskap är en färskvara, precis som den fysiska konditionen och därför är det viktigt att regelbundet träna sina egenskaper för att kunna må lika bra i motgång som i medgång. Med ett starkt personligt ledarskap blir du bättre på att ta personligt ansvar, bättre på att ta beslut och ser nya vägar för att skapa nya strategier i ditt liv.

Torkilds föreläsningar präglas av att han delar med sig av sina egna erfarenheter, det är högt tempo med igenkännande berättelser och aha-upplevelser, massor av skratt och fullt av verktyg som du kan börja använda dig av direkt i vardagen för att bygga upp ett starkare personligt ledarskap och hitta vägen till hur du leder dig själv i ditt eget liv. Inspirerande, effektivt, enkelt och mycket givande.

Exempel på föreläsningar
Personligt ledarskap – hur du leder dig själv. Inre arbetsglädje och inspiration till att vilja göra förändringar.
Feedback en förutsättning för framgång
Livet ska levas, inte bara överlevas

Pressbilder

Torkild Sköld

Torkild Sköld

Ledarskapskonsult

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2