Titti Schultz
Fotograf: Peter Knutson

Titti Schultz

Allvar och humor

Hon rör sig på ett imponerande sätt mellan humor och allvar, snabb i repliken och en förmåga att få fram det lilla extra av deltagarna, får alla att känna trygghet genom sin professionella och varma personlighet.

Titti Schultz är journalist med lång erfarenhet som moderator och konferencier. Efter många år i mediebranschen och närmare tjugo år i direktsänd radio är hon en anmärkningsvärt skicklig och driven kommunikatör. Titti är också en uppskattad föreläsare inom kommunikation och medieträning. Hon vet hur man får andra att lyssna, historier att lyfta och samtal att flyta.

Baserat på sin journalistutbildning, flera vidareutbildningar samt kunskaper och erfarenheter inom kommunikation och krishantering har Titti konkreta och värdefulla tips att ge. Varje föreläsning anpassas efter dina önskemål och behov, som alltid framförs de med Tittis styrkor – humor och allvar. Hon ger handfasta råd som får dig att känna dig tryggare, som gör att fler lyssnar på dig och faktiskt hör vad du säger.

Med Titti Schultz som moderator och konferencier har åtskilliga kunder, som t ex Nordea, Unicef, Telenor, Skandia och Coca Cola, kunnat luta sig tillbaka när hon tagit ett rutinerat helhetsansvar för genomförandet. Att anlita någon som hanterat samtal och debatter med Fredrik Reinfeldt, Kronprinsessan Victoria och Jan Eliasson, samt naturligtvis även andra kända och okända paneldeltagare, gör att du kan lita på att arrangemanget blir den succé du tänkt dig. Hon har bl.a. agerat konferencier på White Guidegalan, Årets Byrå och Gävle Kommun.

Titti Schultz är mycket allmänbildad och har ett stort samhällsintresse. Hon är känd från populära morgonprogram i radio, RIXmorronZoo på RIX FM, morgonprogrammet Vakna med NRJ och nu programledare för P5 STHLM. Titti Schultz har belönats med flera olika priser, bl.a. har hon utsetts till Årets Kvinnliga Programledare, vunnit Årets Morgonprogram vid åtskilliga tillfällen. Titti och hennes kollegor har också vunnit det prestigefyllda priset Guldhornet flera gånger – ett pris där lyssnarna spontant får svara på vad de helst av allt lyssnar på i radio. Kanske har du sett henne på TV4 där hon deltar regelbundet i olika paneler.

Med utbildning och erfarenhet inom ämnen som medieträning, kommunikation och krishantering kan Titti också anlitas när ni behöver hantera kontakten och relationen till media. Medievärlden och dess kontakter är Titti Schultz bakgård. Titti kan också coacha dig som behöver verktyg och större självförtroende när det gäller att presentera ett budskap och tala inför små och större grupper.''

Vann Årets talare 2016 – Moderator.

Pressbilder

Titti Schultz

Titti Schultz

Mediaprofil

Fotograf: Peter Knutson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2