> >

Account Manager

Vi söker dig med koll på vad som händer i omvärlden, ett starkt driv och viljan att göra affärer. Du är i början av din karriär. Du ska vara nyutexaminerad från högskola eller annan nischutbildning alternativt ha ett par års arbetslivserfarenhet inom försäljning. Erfarenhet av tjänsteförsäljning är meriterande. I säljrollen på Talarforum identifierar du affärsmöjligheter hos befintliga och potentiella kunder, analyserar och matchar deras behov med rätt kompetens och skapar helhetslösningar, från korta effektiva föreläsningar till längre seminarieserier och utbildningar. Du ansvarar för hela processen, från införsäljning och planering till uppföljning, med eget budgetansvar. Det ställer krav på dig och ger samtidigt möjlighet att vara med och påverka ditt eget resultat. Ett utmanande arbete som är krävande, kreativt och kul! Du ska vara redo att jobba hårt för att nå resultat med fokus på kundens affärsnytta och hög aktivitet och service. Ditt resultat kommer mätas i aktivitet, kundnöjdhet och försäljning.

Talarforum erbjuder en dynamisk miljö som ställer höga krav på professionalitet och förmågan att se de stora sambanden utan att missa de viktiga detaljerna.

Talarforum arbetar med förmedling och matchning av föreläsare, moderatorer, underhållare och experter. Vår grundidé är att matcha rätt föreläsare till varje tillfälle. Det kan vara allt ifrån inspirationsföreläsare, idrottsmän, författare, specialister, ledarpersonligheter, forskare till underhållare av olika slag.

Fyll i dina uppgifter och bifoga dina handlingar som Worddokument, PDF-dokument eller som RTF-dokument.
Namn
Tjänst
Säljare
E-post
Telefon
Adress
Postnummer
Ort
Bifoga brev
Bifoga CV

Tack för din ansökan!

Vi kommer att återkomma senare under rekryteringsprocessen.

Personligheter

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta