Stefan Sebö

Stefan Sebö

Inspiration, motivation & 100 % engagemang

Med över 40 års erfarenhet, specialiserar sig Stefan Sebö på att förändra tänkesätt och beteenden inom företag. Hans seminarier fokuserar på personlig utveckling, målstrategi, försäljning, kundservice och affärsutveckling.

Stefan Sebö har arbetat med förändringsarbete för människor i företag och organisationer i mer än 35 år. Han har ett brinnande intresse och ambition att utveckla människor, företag och organisationer till optimal potential. Genom sitt arbete och sina seminarier har han hjälpt hundratals företag och organisationer och mer än hundratusentals människor att växa till nya höjder.

Genom inspirerande, engagerande, intressanta, kul och framförallt lärorika föreläsningar talar Stefan om metoder och teknik som omgående ger positiva resultat. Och Stefan är stolt över att många av hans uppdragsgivare har presenterat honom som en av Sveriges bästa och mest uppskattade förläsare inom området försäljning, service & kvalitet, medarbetarutveckling och konsten att utveckla vinnande team.

Stefans grundläggande tro är att ett företag är summan av sina medarbetare. Mår man bra och arbetar gemensamt mot samma mål skapas ett klimat som alla tjänar på. Men ett bra team skapas inte av sig självt. Produktiva medarbetare behöver motivation och utrymme att växa.

Stefan har skrivit fler böcker och en av hans mest uppskattade böcker är "RESULTAT – Din personliga guide till framgång". När den kom blev den nominerad till årets ledarskaps bok och vald till bästa bok i genren personlig utveckling. Stefan är nu aktuell med boken "Konsten att skapa världens bästa företag. 7 faktorer för att lyckas"

Under Stefans seminarier jobbar han mycket på att utveckla individen att ta vara på den potential som alla har, men kanske inte tror att de har. Hans seminarier har fokus på det egna ansvaret och att få människor att se möjligheterna i stället för att förstora svårigheterna. Deltagarna lär sig inse sin egen potential, och får dessutom tillgång till redskapen som kan göra både människor och företag till vinnare.

Några exempel på föreläsningar ni kan boka med Stefan Sebö är "Konsten att skapa världens bästa företag", "Motivation och 100% engagemang", "Arbetsglädje skapar arbetslust", "Säljande kundservice" och "Framgångsrik försäljning". Varje seminarium är skräddarsytt för att möta specifika behov och mål, vilket gör dem relevanta och effektiva för en bred publik.

Med en stor portion energi och engagemang, visar Stefan att det är vi själva som avgör hur bra vi blir, hur vi mår, och hur bra ett företag kan bli. Det handlar om att tänka till, tänka om och tänka på nytt. Om att bryta gamla invanda mönster och finna nya vägar att utvecklas. Att bli framgångsrik och nå sina mål behöver inte vara svårt. Det gäller bara att veta hur man ska bära sig åt. Under seminariet kommer deltagarna få massor med praktiska tips på saker som de direkt kan ta till sig för att bli bättre och därigenom bli mer framgångsrika.

Pressbilder

Stefan Sebö

Stefan Sebö

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2