Sanna Bråding
Fotograf: Robert Eldrim

Sanna Bråding

Föreläsare och konferencier

När Sanna står på scen eller framför kameran ger hon alltid 110% oavsett uppdrag! Hon har en professionalism som återspeglas i allt hon gör. Sanna har lett stora galor som Grammisgalan, Idol & Rockbjörnen.

Sanna kan bokas som konferencier, moderator, programledare, föreläsare, skådespelerska, film/tv-medverkan, radioprogramledare, musikal/teater.

Sanna Bråding växte upp i Nacka och började med teater redan i tidig ålder. När hon var 15 år fick hon rollen som Tanja i TV4:s kultförklarade dramaserie "Tre Kronor". Sanna blev sedan uppmärksammad 2001 som kassörskan Kajsa i en serie reklamfilmer för ICA.

Hon var programledare för Idol 2006 tillsammans med Mogge Sseruwagi och för Grammisgalan 2007 tillsammans med Carina Berg. Sanna har för vana att göra stora konferencieruppdrag, tidigare har hon lett bl.a. "Rockbjörnen" och "Finest Awards".

Under åren har Sanna medverkat som skådespelare i filmer och tv-serier som "Skeppsholmen", "7 miljonärer", "Reine & Mimmi i fjällen", "Som man bäddar" och inte minst i Lukas Moodysson filmen "Ett hål i mitt hjärta" där hon spelade huvudrollen.

Vid sidan om skådespeleriet har hon sedan 2003 jobbat som radioprogramledare i bl.a. programmen "Ketchup" och "Sommartoppen". De senaste åren har ni hört henne i "SR Metropol", "P3 Star" och i dagsläget på helgerna i "Musikguiden i P3 Osignat".

Den mångsidige Bråding har även en egen smyckekollektion, "Miss UFO", sen några år tillbaka.

2016 skapades intervjuprogrammet "Pira och Bråding" i P3 och Sanna släppte även sin självbiografi "För mycket av allt".

Våren 2017 är Sanna aktuell med sin nya föreställning "För mycket av allt - på turné", regisserad av Özz Nûjen.

Pressbilder

Sanna Bråding

Sanna Bråding

Fotograf: Robert Eldrim

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2