Robert Kronberg & Tomas Gustafson
Fotograf: Fredrik Westerstad

Robert Kronberg & Tomas Gustafson

Kropp och knopp

Må bättre och prestera på topp med hjälp av två före detta elitidrottares djupa kunskap och erfarenhet kring målfokus. Bli mer effektiv och framgångsrik i både arbete och privatliv genom deras unika angreppssätt.

Både Robert och Tomas förstod tidigt i sina karriärer hur viktig interaktionen mellan fysisk och mental kapacitet var för att nå resultat i deras respektive idrotter. När man jobbar med personlig utveckling är det vanliga synsättet att separera den mentala och fysiska delen, men det här konceptet utgår från att hjärna och kropp behöver jobba ihop som en enhet, för att man ska kunna utvecklas och prestera optimalt.

Gör man avkall på den ena sidan kommer det ge effekt på helheten. Utveckling sker genom att mentala verktyg i kombination med fysisk träning, anpassad för alla, ger dig kvaliteter som höjer din prestation och fokusförmåga.

Som fysiskt verktyg får du testa Robert Kronbergs effektiva hållningskoncept. Innehållet riktar sig till alla i organisationen på ett lättillgängligt sätt, oavsett om du är tränad eller ej. Det handlar mer om ett livsstilskoncept än träning, där hållningen är en central del på vägen mot en fysisk beteendeförändring.

I den interaktiva delen ger vi dig effektiva tekniker för att skapa en stark interaktion mellan det fysiska och det mentala, med syfte att prestera och må bättre i vardagen.

Workshop/föreläsningspaket
Denna halvdag är indelad i tre olika pass som ger en djupgående förståelse för interaktionen mellan kropp och knopp och dess effekter på individens resultat, effektivitet och välmående.

Mentala verktyg
De inleder med en föreläsning om interaktionen mellan kropp och knopp. De går igenom kärnan i konceptet och ger exempel från deras egna idrottskarriärer. Du får insikter i hur du kan använda teorin även i praktiken.

Fysiska verktyg
Andra delen innehåller en blandning av teori och praktik med fokus på att få din vardag att bli hållbar och hälsosam. Robert Kronbergs effektiva hållningskoncept ger dig koll på kompensationer, svaga länkar, rörelseanalys samt träning mot långsiktiga mål. De går igenom funktionen och värdet av buktryck och atletisk hållning i alla delar av ditt liv. Ta del av övningar din kropp behöver för att skapa balans. Slipp onödiga skador och gör din vardag samt träning mer effektiv och utvecklande.

Interaktion mellan mentala och fysiska verktyg
Som avslutning genomför de en gemensam workshop för att knyta ihop säcken. De ger ännu fler tydliga verktyg till hur du kan använda det vi talar om i teorin, även i praktiken. Lämnar du hjärnan hemma när du tränar får du inte samma kvalitet i utförandet. Detsamma gäller om kroppen är trött eller gör ont. Då blir det svårare att ha fokus på rätt saker och nå uppsatta mål i yrkeslivet. Robert och Tomas visar den väl avvägda balansen mellan de fysiska och mentala kvaliteter som behövs för att nå den bästa effekten och prestationsnivån i livets alla delar. Genom grundläggande enkla övningar får du testa och lära dig mentala verktyg för att prestera bättre rent fysiskt. Du får här en idé om hur du ska effektivisera din hjärnverksamhet. Mycket skratt och insikter utlovas.

Interaktiv fristående föreläsning
Under denna föreläsning går de igenom kärnan i konceptet Kropp & Knopp och ger exempel från deras respektive idrottskarriärer. Du får ett smakprov av kronBees effektiva hållningskoncept och tips på hur du kan nyttja detta i vardagen.

Skräddarsydda erbjudanden
De kan enkelt anpassa innehållet efter behov och önskemål och även erbjuda återkommande workshops och träningspass vid intresse.

Pressbilder

Robert Kronberg & Tomas Gustafson

Robert Kronberg & Tomas Gustafson

Fotograf: Fredrik Westerstad

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2