Robert Gustafsson
Fotograf: Annci Gustavsson

Robert Gustafsson

Från vaggan till deadline

Robert Gustafsson - skådespelare och komiker som har utsetts till Världens roligaste man av svenska folket i SVT:s program Folktoppen

Som liten ville Robert Gustafsson bli skrothandlare, men ödet ville annorlunda. Hans eget mod och nyfikenhet gjorde att han "öppnade dörrar som andra trodde var stängda" och på så sätt öppnade sig helt andra möjligheter och han gjorde vissa avgörande vägval.

"Hur gör karl’n – Ett skrattretande föredrag"
Många är de framgångsrika rollerna och de olika karaktärerna, och vi som är hans publik undrar kanske just det – Hur gör karl’n?! Det och mycket annat skall Robert berätta om och visuellt ge prov på, i denna humoristiska, inspirerande, fascinerande och underhållande föreläsning.

Roberts föreläsning Från vaggan till deadline handlar om att våga! Och att tro på sig själv! Att våga öppna dörrar som verkar stängda, och att framför allt - våga se vad som finns bakom dörren!

Gå igenom den och se vad som väntar på andra sidan. Denna föreläsning är humoristisk, inspirerande, entusiasmerade och till viss del utmanar den sin publik att fundera på sin egen tillvaro.

Roberts andra föreläsning Tomgång, Framgång, Rundgång handlar om att våga öppna dörrar som verkar stängda, och framför allt – våga se vad som finns bakom dörren! Gå igenom den och se vad som väntar på andra sidan. Denna föreläsning är humoristisk, inspirerande, entusiasmerande och till viss del utmanar den sin publik att fundera på sin egen tillvaro.

Pressbilder

Robert Gustafsson

Robert Gustafsson

Skådespelare

Fotograf: Mats Bäcker

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2