Per Lydmar

Per Lydmar

Hotell- och krögarikon

Per Lydmar är mannen bakom bland annat Hotell Lydmar och den lyxiga restaurangen Strandvägen 1.
Som talare är Per Lydmar engagerande och dynamisk.

Per Lydmar är hotell- och restaurangchefen som går sina egna vägar. Hans personalfilosofi tillhör inte den stereotypa. Människor med udda sidor gynnar organisationen. Det menar Per Lydmar, trots att han vet att det kan väcka känslor hos omgivningen, såsom rädsla och misstänksamhet.

Per Lydmar är internationellt känd inom hotellvärlden som innovativ och modig. Han har bland annat blivit utsedd till "Årets Chef" av tidningen Chef. Motiveringen löd "med mod och magkänsla går sin egen väg och får sina medarbetare att växa".

Per blev känd som hotellentreprenören bakom Hotell Lydmar i Stockholm. Hotellet blev snabbt mycket populärt både av svenska och utländska gäster. Han fokuserade inte bara på beläggning av hotellnätter utan flyttade in musik och konst i hotellet.

Han har även arbetat med företag som Tott Hotel & Spa i Åre, Berns Hotel och under några år reste Per till England där han för Hiltons räkning gjorde om hotellet vid Trafalgar Square. I England nådde han de tvååriga försäljningsmålen redan efter fyra månader.

Som talare är Per Lydmar engagerande och dynamisk. Han får direkt allas uppmärksamhet med sina inspirerande och tänkvärda beskrivningar av chefskapet. Per bjuder på spännande historier från hotellbranschen.

Pressbilder

Per Lydmar

Per Lydmar

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2