Paula Gullbing
Fotograf: Ted Karlberg

Paula Gullbing

Nycklar som leder dig framåt

Självledarskap för individer och team, möten och genuinitet är grunden i Paula Gullbings inspirerande och inkluderande föreläsningar och workshops.

Paula är coach PCC, mental tränare och beteendevetare. Vad kan locka fram den potential vi faktiskt bär inom oss? Hur skapar vi hållbara, starka och genuina individer och team?
Paula har lång erfarenhet av att stödja individer och team i självledarskap och utveckling. Ledare, entreprenörer, OS-deltagare, artister, politiker, FN-medarbetare finns bland dem hon coachar. Eller som hon säger "Helt vanliga, extraordinära människor som vill mer".

Hon har sin passion inom personlig utveckling, bemötande och självledarskap. Paula är utbildad beteendevetare, internationellt certifierad coach PCC och mental tränare.

Paula inspirerar, aktiverar och utmanar till självledarskap oavsett vilken situation man befinner sig i. Oavsett om du är anställd, chef, sjukskriven eller elitidrottare, om du mår fantastiskt eller helt värdelöst finns det vissa nycklar som leder dig ett steg framåt. Föreläsningarna är konkreta och aktiverande och man går därifrån med nya insikter och kunskaper som kan förändra.

Hon utmärks av sin förmåga att växla mellan energi och reflektion, mellan humor och allvar. Alltid närvarande, äkta och grundad i sin kompetens och kunskap. Att leda utbildningar och hålla inspirerande föreläsningar, som gör avtryck, har hon jobbat med på olika sätt i 15 år. Kombinationen av kompetens, erfarenhet och personlighet leder till stor och snabb utveckling av de klienter och grupper hon coachar.

Paula är en föreläsare som även delar med sig av sina personliga erfarenheter från livet, livet som inte alltid varit enkelt. Kunskapen av att ta sig vidare efter hjärnblödning, dödsfall och psykisk ohälsa har format den hon är i dag.

Som moderator har hon erfarenhet av att sitta i nära, intima intervjuer med olika intressanta personligheter (t.ex. Jens Lapidus, författarna bakom Lars Keppler, Christer Björkman och Agnetha Sjödin). Att stå på stora festivalscener inför tusentals människor och introducera storheter som Zhara Larsson och Lisa Nilsson är också något hon är van vid. Hon utstrålar värme, kunskap, och äkthet i alla sina uppdrag.

"Styrkan, friheten och självklarheten som infinner sig när du, bit för bit, hittar och använder ditt helt äkta jag är helt galen! Min passion och drivkraft ligger i att få vara en liten del i att människor hittar svaren i sig själva och tar nästa steg i sin resa. Det är magiskt!"

Föredrag och moderatorskap kan ges på svenska såväl som på engelska.

Pressbilder

Paula Gullbing

Paula Gullbing

Coach

Fotograf: Ted Karlberg

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2