Pär Boman
Fotograf: Andreas Ingelgård

Pär Boman

All förändring börjar hos dig själv

Pär Boman är f.d. elitidrottare med bland annat ett OS-guld, två OS-silver och ett OS-brons inom rullstolsfriidrott på meritlistan.

Efter idrottskarriären har han jobbat som chef, coach och projektledare inom den nordiska banken Nordea. Pär har använt sig av sina erfarenheter från idrotten och sin kunskap som certifierad kommunikolog till att analysera och genomföra förändringsarbete i olika team och för att inspirera och utveckla sina medarbetare.

Hans bärande teman är hur du vågar vara vinnare, skapar ditt eget vinnartillstånd och högpresterande team genom att jobba med tydliga mål. Det kan du bland annat göra genom att lära dig att styra dina valda sanningar, istället för att låta dina valda sanningar styra dig.

Pär Boman har ett brinnande intresse för hur vi kan öka mångfalden och inkludera fler i samhället och på våra arbetsplatser. Pär är övertygad om att du kan överträffa både dina egna och andras förväntningar när det gäller både faktiska resultat och mjuka tillstånd i en organisation eller grupp.

Nyckeln till framgång är att inse att all förändring börjar hos dig själv. Med tydliga mål kan du övervinna hinder och attityder, överraska dig själv och lära dig att våga misslyckas. Pär menar också att en av förutsättningarna för hållbarhet över tid för en individ, grupp eller organisation är att det finns balans mellan hårda och mjuka resultat och värden.

Pärs framträdanden präglas av inspiration, humor, energi och annorlunda tankar. Samt, inte minst, en koppling mellan ord och handling i såväl det vardagliga som det yrkesmässiga livet.

Sagt om Pär;
Pär inspirerar! Genom sin fantastiska historia om hur vi når våra mål, våra valda sanningar och vikten av inkludering, entusiasmerar och engagerar han sin publik. Han gör det svåra begripligt och får oss att förstå hur vi kan utvecklas som människor och som organisationer. - Åsa Nilsson Billme, Mångfaldschef på Nordea

Pressbilder

Pär Boman

Pär Boman

Fotograf: Andreas Ingelgård

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2