Nina Al-Ghussein Norrman

‎Future Strategist

Nina Al-Ghussein Norrman

Hur kommer man först till framtiden? Digital transformation, vad innebär det?

Uppskattat föreläsare och moderator inom digitalisering, innovation och framtid.

Nina har över 20 års erfarenhet av digitala affärer och digital transformation. I mer än 15 år har hon varit VD på digitala byråer, både egna och andras samt varit ansvarig för digital strategi och kommunikation för en lång rad organisationer och varumärken.

Nina har en examen i Strategic Management and Leadership samt en internationell certifiering i trend- och scenariobaserat strategiskt arbete. Hennes styrka är att ta med publiken på en inspirerande resa in i framtiden och visa hur man kan arbeta för att nå långsiktig framgång på en marknad/i en värld med eskalerande förändringstakt.

Nina har varit en aktiv del av den svenska internetindustrin sedan dess början och har hjälpt företag och organisationer genom den digitala transformation som fortfarande pågår. Nina har efter fem år i New York fortsatt ha ett internationellt perspektiv. Hennes uppdrag och nätverk ger henne tidig insyn i kommande förändringar i omvärlden, vilka hon kan nyttja i sitt arbete och i sina föreläsningar.

Hon har också, vid sidan av dessa uppdrag, löpande arbetat som mentor och affärscoach för unga innovationsbolag som utvecklar framtidens digitala tjänster. Hon hjälper dessa bolag att verifiera sin marknad, definiera sin målgrupp, paketera och prissätta sina tjänster.

Idag jobbar Nina med företag och organisationer inom alla typer av branscher, som senior rådgivare och framtidsstrateg. Nina genomför framtidsstudier, där hon med en vedertagen metodik hjälper företag att identifiera vilka trender och förändringar i omvärlden som är viktigast att bevaka för att skapa långsiktig framgång och lägga upp strategier som innebär att företagen är förberedda på framtiden oavsett hur den ser ut.

Nina baserar sina föreläsningar och moderatoruppdrag på sitt löpande strategiska arbete med uppdragsgivare från vitt skilda branscher, vilket ger dem aktualitet och relevans. Hon använder faktiska case som exempel har fokus på att förmedla konkreta och användbara verktyg.

Hon är också en uppskattad moderator och anlitas för att leda företagsdagar och andra events där man vill ha digitalisering, innovation och framtid i centrum. Inför eventet arbetar Nina aktivt med VD, ledningsgrupp, byrå och andra för att ta fram inspirerande innehåll och sätta teman. Under eventet är Nina en engagerande scenpersonlighet som håller ihop dagen, leder integrerade workshops och paneler samt skapar interaktivitet mellan scen och publik.

Ninas långa och djupa erfarenhet av digital transformation och av att leda bolag i förändring gör att hon förstår de utmaningar som chefer och ledningsgrupper har när förändringstakten hela tiden ökar. Hon leder professionellt även mindre forum, interna diskussioner eller paneler där dessa frågor behandlas.

Nina har bott 5 år i New York, har genomfört stora delar av sina studier på engelska och många av hennes uppdrag är internationella. Hon leder och föreläser därför obehindrat på engelska. Hon är van vid att använda digitala interaktionsverktyg som mentometer, roundup och annat för att ytterligare öka interaktionen med publiken och skapa spännande dialog.

Pressbilder

Nina Al-Ghussein Norrman

Nina Al-Ghussein Norrman

Future strategist

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2