Ma Oftedal
Fotograf: Robin Gustafsson

Ma Oftedal

Våga språnget! – Personlig utveckling med en andlig dimension

Med personlig vinkel och drygt trettio års erfarenhet som präst, talare och författare föreläser Ma Oftedal om att "våga språnget!". Ma presenterar en syn på människan, som omfattar en andlig och själslig dimension.

När nedstämdhet, sjukdom och stresstillstånd drabbar oss kan det bero på att vi missat målet, förlorat meningen med våra liv. Många känner sig fastlåsta i konventioner, relationer och måsten. Vägen till frihet, hälsa och mening går genom insikt om vad som hindrar och dämmer upp flödet, livsenergin. Det kan bero på obearbetade förluster, skam och hemligheter, tvångsmässigt beroende, allvarlig själslig stöld.

När insikten om dessa blockeringar för energin blir tydliga behöver vi VÅGA SPRÅNGET! , för att finna vårt nya liv. Vägen till frihet, "genom väggen", går via ett röjningsarbete av dessa hinder och försoning med sig själv och andra. För att behålla kraften och mening och fortsätta vår spännande livsresa behöver vi en andlig/själslig "verktygslåda", där bland annat meditation ingår. Förutom föreläsningen berättar Ma om sin egen personliga resa, där hon under de två senaste åren vågat stora språng; genomgått beroendebehandling samt lämnat kyrkan och sitt prästämbete.

Få personer inom den svenska kyrkan har väckt så mycket debatt och så många känslor som Ma Oftedal. När hennes bok "DOXA – till hela härligheten" kom 1996 fick den som direkt följd att domkapitlet i Stockholm drog in hennes rätt att vara präst. Boken beskrev henne sökande i den nyandlighet som kommit att kallas new age. Ett sökande som tog henne in i områden där kyrkan aldrig verkade.

Ma Oftedal är föreläsare, debattör, författare och präst. Har under två decennier jobbat över hela landet i stora och små sammanhang med föreläsningar och kurser. Som talare eftersträvar hon närvaro, god publikkontakt och en grundton av både allvar och lättsamhet. Ma har skrivit flera böcker, ett stort antal artiklar och kåserier samt medverkat i många TV och radioprogram. Ma föreläser även om etik/moral, sorg och håller även kurser och föreläsningar om healingmetoden Reiki.

Ma Oftedal tjänstgör som präst i Katrineholmsbygdens församling.

Pressbilder

Ma Oftedal

Ma Oftedal

Fotograf: Robin Gustafsson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2