Liv Arnesen

Liv Arnesen

Polarforskare och äventyrare, med fokus på kvinnors rättigheter & hållbarhet

Liv Arnesen är en norsk polarforskare och äventyrare, känd för sina banbrytande expeditioner. Hon är en förespråkare för kvinnors rättigheter, utbildning och hållbarhet, och har använt sina erfarenheter för att inspirera och utbilda andra.

Liv Arnesen har en imponerande meritlista inom polarforskning och äventyr. Hon blev den första kvinnan att ensam korsa Antarktis på skidor utan stöd, en prestation som inte bara markerade en milstolpe inom polarforskning utan också bidrog till att främja kvinnors möjligheter inom äventyrssporter. Hennes expeditioner och engagemang för utbildning har gjort henne till en eftertraktad talare och inspiratör.

Att korsa Antarktis: En resa av mod och uthållighet
En inspirerande berättelse om Liv Arnesens solokorsning av Antarktis. Hon delar med sig av de utmaningar hon stötte på och de lärdomar hon fick, med fokus på vikten av mod, uthållighet och målmedvetenhet.

Kvinnor i äventyr: Att bryta barriärer
En föreläsning om kvinnors roll i äventyr och expeditioner, där Liv Arnesen diskuterar hur kvinnor kan övervinna hinder och nå sina mål inom traditionellt mansdominerade fält.

Pressbilder

Liv Arnesen

Liv Arnesen

Äventyrare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2