Lisa Tallroth
Fotograf: Björn Bjarnesjö

Lisa Tallroth

Lisa Tallroth är påläst, välformulerad och har glimten i ögat

Lisa är journalist och har stor erfarenhet av att leda program, samtal och debatter. Hon kommer väl förberedd och bjuder på engagemang och personlighet.

Efter tjugo år i mediebranschen och hundratals podcasts och direktsändningar i Sveriges radio (bl a Studio Ett, P1 Morgon och Ekot) vet Lisa hur man får ett program att flyta. Hon vet när hon ska driva på och när det är läge att stanna upp. Som programledare är Lisa den som får föreställningen att hålla ihop och programpunkterna att bli så tydliga och intressanta som möjligt. I moderatorrollen med publikens bästa för ögonen är Lisa suverän på att fånga upp lösa trådar och sammanfatta det som sker på scen.

Lisa är också programledare för den veckopublicerande podden Samtal om böcker, där hon gör fördjupande intervjuer med aktuella författare och leder bokcirklar. Bland de återkommande uppdragsgivarna finns Bonnierförlagen, Bok- och biblioteksmässan, Svenska Akademien samt myndigheter som Migrationsverket och Socialstyrelsen.

Lisa Tallroth har också arbetat som redaktionschef inom Bonnierförlagen och inom content marketing. Idag arbetar hon även som frilansande podcastproducent, redaktör och projektledare.

Pressbilder

Lisa Tallroth

Lisa Tallroth

Journalist

Fotograf: Mattias Ahlm

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2