Linda Hammarstrand
Fotograf: Stellan Stephenson

Expert inom värdegrund

Linda Hammarstrand

Arbeta tillsammans, inte bara samtidigt!

Linda Hammarstrand liknar företag vid en stor stafett, där varje medarbetare har huvudrollen på sin sträcka. Det som gör företag ledande idag är vår förmåga att samarbeta - vi måste arbeta tillsammans, inte bara samtidigt!

Linda har 20 års erfarenhet av kommunikation, HR och utbildning inom Stena-sfären. Där levandegjorde hon Stenas affärsfilosofi och värdegrund för 22 000 medarbetare världen över. Hon har även arbetat som Director of Passion och varit en del av Clarion Hotels ledningsgrupp. Hon ansvarade för företagskulturen och att göra Clarion Hotel till Nordens mest attraktiva arbetsgivare. Idag hjälper hon företag med att skapa en vinnande kultur, en kultur som kopplas direkt till resultatet.

Det är våra vanor och beteenden – vår företagskultur - som syns på sista raden. Hon föreläser om hur man skapar och driver en högpresterande företagskultur. Hur kopplar man värdegrunden till resultatet? Detta och mycket mer reder ni ut tillsammans. En inspirerande upplevelse och konkreta verktyg utlovas!

Förvänta dig en strålande insats av Linda, som lyfter fram kraften i företagskulturen och förståelsen kring värdegrundsarbetet. Hennes erfarenhet av att arbeta med framgångsrika entreprenörer, såsom Petter Stordalen från Nordic Choice Hotels och Dan Sten Olsson från Stenakoncernen, ger enorm inspiration.

Att navigera i förändring
Välkommen på en rolig och meningsfull föreläsning som kommer förändra ditt synsätt på förändring för alltid!

Följ med Linda på en resa genom "Förändringens 4-rum" av Claes Janssen där hon utforskar hur ni kan navigera genom förändring på ett väldigt bra och meningsfullt sätt. Den ger både insikten om var ni befinner er nu och hur vi kan ta oss därifrån.

I denna fartfyllda föreläsning kommer ni lära er att omfamna förändring som en möjlighet till tillväxt och personlig utveckling. Linda kommer att guida er genom de fyra rummen av förändring, och ni kommer att lämnas med ett konkret verktyg för att hantera förändring i både ditt personliga och professionella liv.

"Förändringens 4-rum", har aldrig varit mer aktuell. Den avväpnar stressen och lär er att leda er själva genom förändring på ett väldigt bra sätt!

Med sin erfarenhet, humor och energi skapar Linda en unik närvaro med publiken. Hon bidrar till inspiration och med konkreta verktyg i ert eget förändringsarbete.

Video

Pressbilder

Linda Hammarstrand

Linda Hammarstrand

Inspiratör

Fotograf: Johan Edström

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2