Kristin Kaspersen
Fotograf: Katarina Di Leva

Kristin Kaspersen

Moderator och föreläsare

Uppskattad programledare, föreläsare och moderator

Kristin Kaspersen är en välkänd profil för oss svenskar. Förutom att vara programledare och moderator föreläser Kristin med glöd och engagemang på temat mål, livsbalans, kropp och själ, hälsa, träning, inspiration och motivation. Kristin väver i sina föredrag ihop goda händelser och spännande möten som berikat hennes liv.

Framförallt pratar Kristin om hur viktigt det är för henne att hon är sann- i kropp och själ. Kristin som själv hade ätstörningar som ung och som varit igenom utbrändhet två gånger vet hur viktigt det är med att ta hand om sig själv och sin hälsa. Kristin har haft möjlighet att möta människor i olika branscher som på olika sätt vill utveckla sin personal. Hon har lärt sig oerhört mycket och inspirerats av många intressanta personligheter och spännande förebilder. Laddad, nyfiken och full av energi delar hon med sig av sin erfarenhet och kunskap.

Kristin föreläser om att välja rätt tankar så att vi kan ta bättre beslut. Hon pekar på vikten av att vi måste utgå från våra egna behov och vara ärliga mot oss själva. Kristin väver i sina föredrag ihop goda händelser och spännande möten som berikat hennes liv. Kristins föreläsningar:

Good for you - om att välja rätt tankar, hantera utmaningar och hitta den livsstil som man mår bäst av. Hon delar med sig av verktyg som hon använder dagligen.


Good Morning - om hur vi väcker kroppen och sinnet för att möta dagen på bästa sätt och om hur detta gör skillnad för exempelvis hjärnan och nervsystemet.

Kristin som moderator

Kristin arbetar även som moderator och konferencier. Det har hon gjort ända sedan hon började inom tv. Som oftast vid större företagsarrangemang, men även vid officiella galor och festivaler. Kristin har arbetat som moderator på exempelvis Water Front konferenscenter 2011 och Bestseller "Hjärntillskott" 2007-2010 där hon intervjuade bl.a Jan Eliasson, Gary Kasparov, Lottie Knutsson med flera.

Kristins erfarenheter

Kristin har genom åren figurerat som moderator och programledare i otaliga sammanhang. Nuförtiden är hon även en flitigt anlitad föreläsare. Kristin har en oerhörd erfarenhet från bland annat TV4’s Nyhetsmorgon. Årets kock, Humorgalan samt Nationalfirandet på Skansen. Hon har även medverkat i Biggest Loser Sverige, och ett par program av "Spårlöst". Kristin är även författare och under hösten 2017 kommer hennes nya bok "Good Morning" att finnas i handeln.

Pressbilder

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen

TV-profil

Fotograf: Katarina Di Leva

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2