Kodjo Akolor

Kodjo Akolor

En stor stjärna på stand-up himlen och prisad radioprogramledare

Kodjo Akolor, den älskade komikern och programledaren för "Musikhjälpen", "P3 Guld" och "Morgonpasset i P3", har utsetts till Årets manliga programledare och har gjort nära 20 år på standup-scenen.

Kodjo Akolor är mest känd som en av programledarna för P3:s flaggskepp "Morgonpasset i P3". Sedan 2009 har hans sprudlande humör, nyfikenhet och snabba tunga fått trötta svenskar att piggna till på morgonen och hösten 2014 röstades han fram till Stora radiopriset i kategorin Årets manliga programledare.

Kodjo har varit ute på turné med den personliga standup-föreställningen "Brott mot jantelagen" med tänkvärda iakttagelser och klassisk Kodjo-standup i form av högt tempo, vilda imitationer, skruvad vardagskomik och ett smittsamt glatt humör.

I grunden är Kodjo komiker och har sedan 2005 uppträtt på åtskilliga standup-scener runt om i landet. Han har också varit värd för P3:s humorshow "Humorhimlen live" fyra år i rad.

Kodjo Akolor har gjort insamlingsprogrammet och folkrörelsen "Musikhjälpen" 7 gånger, senast 2021. Det oerhört populära evenemanget direktsänds varje år under sex dagar i både P3 och SVT. 2019 ledda Kodjo Meklodifestivalen.

2015 var Kodjo Akolor ute på turné med den personliga standup-föreställningen "Brott mot jantelagen" och 2023 med sin nya föreställning "Lättkränkt och långsint".

Pressbilder

Kodjo Akolor

Kodjo Akolor

Komiker och Programledare

Fotograf: Morgan Norman

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2