Klara Svensson

Klara Svensson

En käftsmäll i form av en föreläsning

Klara Svensson tidigare proffsboxare med ett flertal tunga VM-titlar och VM-medaljer vet hur man behöver vara i en boxningsring, snabb, stark, smart… och aldrig någonsin blotta sin trötthet eller smärta.

" I min föreläsning undviker jag att inspirera människor på det stereotypiska sättet, med diverse verktyg eller "nycklar" som skall påstås skapa framgång för samtliga. Genom att inte truga i och berätta för publiken vad dom ska bli inspirerade av, så upplever jag att det finns en större frihet för åhörare att beröras av det dom faktiskt själva kan relatera till."

Klara Svensson talar om prestationsångest, hämnd, stolthet, depression, flow och nervositet. Det är känslor som många kan relatera till, oavsett sportsligt intresse eller ej.

Som amatör tog Klara Svensson fem SM-guld och fyra medaljer på EM och VM. Som proffsboxare tävlade hon för blev hon världsmästare två gånger. Vid sidan av sin långa idrottskarriär har Klara utbildat sig till rekryteringskonsult, pluggat arbetslivs hälsa, idrottspsykologi och kreativt skrivande. Hon har även jobbat som säljare och make-up-artist för Estée Lauder Companies. Idag arbetar Klara som expertkommentator och programledare för Viasat sport, skrivande journalist för tidningen Expressen och som föreläsare.

"Föreläsningen var jättebra! Väldigt personlig och superintressant. Den fick högst betyg av all våra pass under kickoff med 4,47 i snitt av 5." Atea, 2018

"Vill verkligen tacka och framföra att ALLA som lyssnade tyckte det var sååå bra! Kunde inte blivit bättre!" PonCat Equipment, 2019

Klara Svensson kan också leda träningspass på företag och kombinera det med en inspirerande föreläsning.

Pressbilder

Klara Svensson

Klara Svensson

Fotograf: Freddy Billqvist

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2