Kjell Enhager

Kjell Enhager

Coach till människor inom idrott, näringsliv och kultur

Kjell Enhager är en av landets mest anlitade föreläsare inom områdena motivation och ledarskap. Han är dessutom en professionell golfinstruktör.

Kjell Enhager är coach till idrottsmän, militären, näringsliv och kultur och är en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom motivation och ledarskap. Han är professionell golfinstruktör, civilekonom med en Master i Business Administration och driver ett företag som bl.a. arbetar med chefs- och managementutveckling. Han är också utbildad inom NLP, hjärnans eget "språk" som styr motivation, personkemi och känslor. Neuro Linguistisk Programmering är ett samlingsnamn på en uppsättning kraftfulla och enkla förhållningssätt, modeller och tekniker för personlig utveckling och effektiv kommunikation. Utgångspunkten är det som kallas modellering. Det innebär att studera hur framgångsrika människor gör, tänker och känner, när de lyckas med det som andra inte lyckas med, och att sedan göra om detta till modeller och tekniker som kan tränas och användas av andra.

Kjell Enhager arbetar med allt från visionsframtagning för företagsledningar med 150,000 anställda, till enskilda individer såsom chefer, säljare, musiker och idrottsfolk som vill förbättra sina resultat. Han har bland annat arbetat med det framgångsrika svenska damlandslaget i golf, liksom med världsnamn inom tennis, ridsport, skidor och äventyr. Enhager är författare till boken Kvant golf utgiven i 10 länder.

Pressbilder

Kjell Enhager

Kjell Enhager

Coach

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2